Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Wednesday, July 8, 2009

Adik Potong Rambut

Cite pasal adik lagi...ari Sabtu ari tu gunting rambut adik. Gunting ditempat biasa n tempatnya biasa2 jer. Adik tiap2 bulan mmg kene trim or potong rambutnya. Rambut adik cpt pjg. Bkn pjg kebawah tapi pjg keatas..he he he. Layan pic yer

Kat kedai ni lah adik rasi. Pernah cube salon tp xcantik. Jadi mat tiarap salon tu potong. Not nice dia potong n pernah cube potong kedai india. Kedai tu lagi teruk, dahla kasar pastu smpai merah2 kulit kepala masa dia kikis2 tepi telinga n blakang tengkuk tu. Nangis jugaklah dia kat situ. Last2 kat kedai ni jerlah bwk dia potong rambut. Kedai org Acheh.

Nielah hasilnya. Dah pendek sket. Yg pasti mmg tetap pacak. Pjg ke pendek ker, otomatik rambut tu pacak.

K ketemulagi. BYE

16 comments:

eis kamil said...

rasanya jenis rambut danish sama ngan kae; pacak. tapi kae cukup ssh nk dipotong rmbutnya sbb dia mcm gayat. klu mcm danish kan best. sporting je..

mama idzareef said...

macho gitu danish rambut cacak2 ni.. hehe eve pn br smlm ptong rambut bg nmpak boyish sket..ekeke..aritu kan dh janji ngan cina tu nak g balik pas contest..hihi..

sekali ptong mcm boy dh jd mcm penan pulak ankku itu..wakaka..

<< s| tED| >> said...

ekekekke.. rambut tercacak ek? bkn senang nak dpt rambut cenggitu.. ekekek

Cik Wanie said...

hik hik hik hik,
dah potong rambut yer,
br nampak encem + macho,
hik hik hik

eynda said...

Hensemnyer dgn rambut baru :-)

Ahliahnizam said...

Amboi mak .. encemnye dia. Leh buat menantu, akekekeke ;D

IxoR@ said...

See...adik dah hensem....

:D

ninie said...

rambut danish ngan rambut anak akak sama species la misti nak pacak pacak..hehe

Softtouch [Hanim] said...

eis kamil : ye ke. boleh buat geng oacak pasni..

Fiz : dah ptg ekk..nk tgklah. Penan?xdelah. Penan2 pun maintain cute..

Ted :ye ke sush?pakai gel n pacakkan jerlah rambut tu..he he he

Cik wanie : lepas ni bolehlah nk ngorat kak wanie pasni..

Eynda : ensem?Boleh nk ngorat hannah pas ni yer untie? :)

Aliahnizam : boleh jer. pasni amik borang submit kat kaunter 6 yer...TQ

Ixora : TQ untie ixora

ninie : sama yer ngan danish..kita boleh tubuhkan geng pacak2 pasni..

syahadah said...

wambut pacak tu..letak jel..hensem tauu!!lelaki mmg selalu kena trim kan..kejap jek cpt pnjg..

Sham Ummi Echa said...

rambut pacak danish yg paling mahal tu.. sama cam rmbut anak buah sy.. buat la cemana pon tetap trpacak gak

☆ lieya latif ☆ said...

ooo budak ensem potong rambut yeak...heheheheh tu le ade anak lelaki kan hanim, kene laa selalu berkunjung ke kedai gunting rambut....

tu laa kalo dah jumpe kedai yg best, tak yah laa gikedai lain...sah2 kite tak puas hati bile tak kene gaye kan....

Sasha said...

Danish budak rambut cacak!! Tp pada Mama Sasha rambut tu masih pjg lg tuh!

Softtouch [Hanim] said...

syahadah : haahkan cpt pjg.

sham : dah pcakkan nk wat camne. tp org2 tua xsuka rmbut pacak2 nie

lieya latif : kalu gegirl2 plak, xselalu guntingkan. biar je pjgn mngurai. Bila lah nk dpt anak ggirl plak ni..

sasha : pjg lg yer? mama sasha bleh tlg guntingkan?

neezareef said...

dasat rambut adik..fuhhh....auntie suke tul rambut pacak2 nih..bubuh gel skit mantop..ihiks

Softtouch [Hanim] said...

neezareef : ye ke untie...ok..sy x pakai gel sy pkai bb oil jer. Ibu xkasi pakai gel