Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Tuesday, June 16, 2009

Nenek, Ibu & Adik Je


Petang Sabtu tu plak aku,mak n adik keluar jalan2..he he he. Yang lain tak ikut.. Asben aku amik kesempatan main bola. Syok ooo kuar tanpa lelaki dewasa nie... Nak pegi mana n beli barang tanpa halangan..wakaka.. Tapi yang tak syok ibu kene handle adik. Kami pegi Giant Kota Damansara nak beli barang sket. N adik macam biasa akan singgah playland tu lah. Nama nya JUNGLE-JUNGLE. Tapi takdelah jungle sangat pun tempatnya. Konfius sket aku.. :) Layan pic yer.


Gambar menceritakan segalan2nya kan. Betapa aku kehulu kehilir n terkejar kesana kemari melayan adik..hu hu hu..Fuh... Yg pic last tu kan mcm kelakar sikit. Mula2 adik nak main bowling tu, last2 dia boleh tinggalkan game tu n nenek take over..he he he. Mak aku lah continue main.. Bila dah penat berkejaran kami singgah di KILLINEY. Nak minum2 petang sket. Nasib baik adik tak mengarok bila kuar dari playland tu n macam biasa kita kena bagi dia upah.

Ni pilihan mak, teh.

Ni plak pilihan adik..Frosty Milo..Sedap pekat likat. Ada eskrem kat atasnya..Kongsi ngan ibulah sbb adik mesti tak boleh abiskan punya :)


Roti bakar ibu n adik punya...

Mee Kari nenek punya.

Review aku pasal KILLINEY ni, OLD TOWN lagi sedap kot. Dari segi air n food dia. Rindunya nak makan Oldtown punya bread toast. Nak tanya sebenarnya Oldtown tu boleh makan ke tak boleh makan? Pernah dapat emel tu lah aku was2. Sedihnya..
Ibu ngan nenek. Disebabkan asben aku tak de, bermaharajalela lah aku snap pic. Tapi masih cover2lah. Pakai hp orang tak bape pasan sangat lah.he he he

Ibu ngan adik plak

Itu saje . K ketemu lagi BYE

5 comments:

Farasela said...

makcik slumber je amik gambar..bagus!bagus!muza yg malu2 sikek...hehehe...

mama idzareef said...

cute giler neneknya smbung main tuh.. hehe..

tettt..nmpk danish minum berdiri cam aritu jugak..agaknya dia mmg selesa minum camtu kot hanim ye..

Softtouch [Hanim] said...

fara: he he he. Muza mmg pemalu lah..

Mama Idzareef: Haah. Sebab gelas tu pjg n kerusi plak pendek, dia tak sampai. Duk kat bb chair tak nak..jadi,nonggenglah dia minum..

neezareef said...

wah..neneknye nk main netball gak..hehehe..budak2 jumpa game...kemain

IxoR@ said...

seronoknya dia...jalan-jalan dgn nenek!!!

happy je tgk... :D