Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Thursday, June 11, 2009

Ikut Abah Main Futsal

Selasa malam kami ikut abah main futsal. Kat Sport Planet Sg Buloh. Dah lama dah dia tak layan futsal ni. Selalu badminton jer. Ade orang ajak dia on jer. Kene plak tak de apa2 plan lajulah dia. Aku n adik mestilah ikut kan..Tak kira! Nasib baik main sejam jer. Kalu tak mau aku hangin tunggu dia main futsal. Bukan ape nanti adik sibuk nak ikut abah dia main dalam court tu. Pas tu dia ajaknya aku sekali main bola ngan dia. Tak ke haru...Macam mana lah nk kurus kan...Sila geleng2 kepala yer. :). Kat tempat tu , mak aiii ramainya orang. Pack sangat. Sebelum ni pegi tak seramai semalam. Rimas ok. Banyak lelaki. I ni pemalu tau. He he he

Nasib baik adik sangat behave semalam tapi dengan syarat ibu kene belikan dia aiskrim dulu, layan dia main bola sikit2 n ibu kene bawak segala barang yang dia tak kan boring seperti colouring book dia,kaler lah, menan ben10 dia lah. Bawak sikit jer lah. Aku rase beg dia dah macam poket Doraemon dah. Semua ade. Aku rase sebab sekejap je kot abah dia main. Plak tu abah dia ade kuar2 jap sebab ramai plak yg datang. Kenelah tukar2 kan.


K layan pic je lah yer. Mula2 aku pakai camera snap, tapi orang asyik pandang2 jer. Malulah aku. Batak ke ape diorang tu. Last2 pakai hp. Bolehla cover2. Hp murahkan so quality pic agak hambar. Sory yer.
Rase mcm ade orang tapi bila snap macam kabur2 plak. Dah macam hantu dah sebab bayang2.

Mula2 layan aiskrim dulu

Take 5 lepas main bola. Konon penatlah

Pas tu adik minta book dia. Dia nak kaler..

Bila abah dia rehat jap, dia suh abah dia buat kapal terbang kertas plak. Layan jer lah. Keputusannya team abah menang. Yeay!

K ketemu lagi. BYE

2 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

takpe, tak lama lagi danish pun boleh main futsal same2 hi hihii....tu la hanim kalo nak bawak anak gi mane2 mmg kene standby ngan mainan atau buku die..baru laa dieorg tak boring menunggu kan.....

IxoR@ said...

nasib baik si danish tak meragam nak ikut papa dia tengah padang....