Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Monday, June 8, 2009

Ibu Abah Adik Pegi Picnic

Sabtu lepas [6/6/09) aku cutikan..Yelah kalu tak aku kan keje Sabtu. So Sabtu tu kami pegi picnic!! Asalkan dapat bersama family kecik aku ni, pegi mana2 pun BEST jer. Kami pegi Ulu Yam . Bawak Adik mandi sungai. Taklah ramai sangat port kami tu .K layan pic yer..

Ni lah bekal yang aku bawak..Jangan gelak yer..Sambal sardin hancur makan ngan roti untuk abah, Nasi telur kicap n ayam goreng ntuk adik..adik makan 3 suap jer pastu dia tak makan. Sabar jelah aku..Aiskrim jugak dicarinya. Boleh plak asben aku lupa bawak tikar..Hangin jer. Alas guna plastik sampah jer yg kononnyer nak letak baju basah nanti.

Abah yang layan adik mandi. Aku ingat nak mandi tapi memikirkan susah nanti nak tukar baju. Toilet memang ada tapi azab bau nya. Tak naklah.

Ibu rehat2 kat tepi abah ngan anaknya lenjan kat dalam sungai. He he he. Terlebih flash plak pic tu. Tu putih semacam jer. Sangat bulat aku...

Sambil rehat2 ditepi sambil menyelamkan kaki digigi air . K itu saje. Nanti sambung k. Ketemu lagi BYE.

2 comments:

IxoR@ said...

sudah lama tak berpicnic di sungai....

wah...rindunya saat itu!

Cik Wanie said...

last month baru jer buat gathering ke ulu yam,
best woooo,
hik hik hik,
siap ada kenangan yg x blh dilupakan,
hik hik hik