Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Thursday, June 4, 2009

Father's Day Contest

Tengah2 blog walking masuk lah ker blog MamaTisya . N kat blog ni ada FATHER'S DAY CONTEST. Waaaaa!!! sangat teruja ok. Memandangkan adik ni raaaaapaaaat sangat ngan abah dia aku amik keputusan untuk join.Kalah menang lain ceritalah kan. Saje nak memeriahkan INDUSTRI BLOG nie...he he he.. N aku telah pilih pic seperti di bawah ini

Nama Abah : Faizal Bin Zahid
Nama Anak : Mohamad Danish Fazriel Bin Faizal
Umur anak : 3 tahun ++

Citer pasal gambar ni plak....Masa ni kat KL Tower. Nak balik lepas pg Animal Safari. Gambar ni menunjukkan macam adik beria2 cerita n sambil tujuk langit tu n abah dia berkerut2 dengor adik bercerita. Sungguh2 adik bercerita. Sambil tu abah dia dukung n peluk dia WALAUPUN adik dah besor tetap abah dia nak dukung. he he he.

Plan nak celebrate? Tengok dulu macam mana. Celebrate bersederhana saje. Macam biasa makan kat luar jer kot. Nanti kita up date yer..

Ok...pada ibu2 sekalian or ayah2 sekalian yang belum join contest ini sila lah join yer...Untuk maklumat dengan lebih lanjut sila ke blog MAMATISYA . To Mama Tisya thanx sebab anjurkan contest ini. K Ketemu lagi BYE

2 comments:

mama idzareef said...

gud luck danish...

Softtouch [Hanim] said...

mama idzareef : sama lah kita