Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Sunday, June 21, 2009

Father's Day & Birthday


Hari nie adalah Father's Day. Dikesempatan ini aku nak wish Hepy Father's Day pada semua yang menyambutnya. Terutama pada :
Abah aku yang macho lagi ensem lagi baik hati , Mohd Zakaria Bin Ngah

Asben aku abah kepada adik, Faizal Bin Zahid

N tak lupa pada ayah mertua ku Zahid Bin Othman Razali. Sory ayah pic ayah takde dalam simpanan saya sekarang.he he he. Menantu apelah aku kan, ni hantu namanya bkn menantu. Aku rase ade je pic dia tapi bila dicari takde plak. Sory Ayah.
N nak wish jugak pada FARASELA, kawan aku di Uitm dulu n di opis sekarang :). Hepy Birthday yang ke tettt!

Dengan ucapan, semoga diperbanyakkan rezeki n hepy alwayz.....tak nak mengalah jugak fara ni. Yelah asben dia sambut Father's Day dia pun naaaaak jugak...he he he .Double celebration gitu...
K Ketemu lagi Bye

4 comments:

Mama-Danish & Sarah said...

pengorbanan ayah tak kurang hebatnya ngan ibu kan???

Softtouch [Hanim] said...

mama danish & sarah : haah. kasih ibu bw ke syurga , kasih ayah dibawa mati n berpanjangan

☆ lieya latif ☆ said...

hepi father's day....hargailah lelaki dlm hidup kite...cewah!!! he he he

Softtouch [Hanim] said...

lieya : tgh hargailah ni..he he he