Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Friday, June 19, 2009

++ Daddy's Dearest Contest ++

Masuk contest lagi untuk Father's Day. Kepada ibu2 sekalian sila terjah di link Isabelle iaitu - http://www.thesnowwybear.blogspot.com/ - yang telah mengadakan contest ini. Lagi meriah INDUSTRI BLOG ini dengan adanya contest2 ini :). Contest nya lebih kepada 'Bapak Borek, Anak Rintik! Aku percaya kebanyakan anak2 kita ni ada yang menyerupai bapanya baik dari segi rupa, perangai, style nya n macam2 lagi. Setelah mencari pic yang ada kaitan ngan 'temanya' aku telah memilih pic seperti di bawah.


Kaitannya pic ini ialah pada RAMBUTNYA yang sama2 pacak. Memang kalu nak kuar ker adik mesti cakap 'Abah pacak' sambil tunjuk rambutnya :). Abahnya memang dari dulu berambut pacak. Kepada ibu2 sekalian untuk tahu dengan lebih lanjut lagi sila ke link contest Isabelle ini
GOOD LUCK SEMUA



p/s : Sticky mode untuk 24 jam .TQ. N3 baru sila scroll..

10 comments:

neezareef said...

good luck hanim
mmg tepacak ha rambut dua banak tuh

eis kamil said...

gd luck ye hanim. danish tu comel sgt!

Softtouch [Hanim] said...

neezareef & eis : TQ..

mama idzareef said...

gud luck danish...

Softtouch [Hanim] said...

mama idzareef : TQ

☆ lieya latif ☆ said...

good luck....harap2 berjaya...lieya suke pic tu...sweet sangat....

Softtouch [Hanim] said...

Lieya : Thanx lieya

eynda said...

Good luck! :-)

Sasha said...

takleh jadi ni... nak masuk jugak! gud luck to you!!

Softtouch [Hanim] said...

eynda : TQ sis

Sasha : sila lah masuk. Gud luck jugak