Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Tuesday, June 9, 2009

Balik Dari Picnic

Lepas mandi sungai, kemas2 n tukar baju semua kami pun baliklah. Tak lama pun kat situ. Singah jap kat 'dam' [empangan]. Saje singgah n makan rojak buah jap.
Cantikkan. Tenang je airnya, Kalaulah boleh mandi, dah lama dah aku mandi. :)

Lepas singgah kat 'dam' pegi Selayang Mall jap nak beli barang sket. Bila dah pegi kedai yang kami nak cari tu, boleh plak tersalah level, terserempak plak ngan playland tu. Menggelupur lah adik nak main. Tapi pujuk dia dulu ar cakap cari barang dulu pastu baru kita main. Nasib baik dia ok. Dah beli barang semua barulah adik dapat main.

Biasalah adik bila dah sampai sana, blur tak tau nak main yang mana dulu.

Main sekejap jer. Masalahnya macam tau main last2 main ngan abah dia motor tu. Ade yang budak kecik punya tak nak. Berlagak ooooo. Adik pun dah start ngamuk2 baliklah kami. Umpanlah dia aiskrim n air. Yelah seharian dia tak tido kan. Pagi2 dah bangun. Masuk kete terus hanyut.

Sekian. K ketemu lagi BYE

2 comments:

IxoR@ said...

kat empangan tu la tempat sy bercinta dulu...sambil makan aiskrim.

skrg tinggal kenangan....

Softtouch [Hanim] said...

samalah..tempat kami bercita jgk dulu..he he he