Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Monday, June 1, 2009

Aksi Adik Minum

Nak tengok macam mana adik minum? Aku cubelah snap pic dia tengok gaya dia minum..Kelakarlah plak. Ok, kita tengok sama2 yer..

Mula2 ok jer dia duduk minum

Pastu dia naikkan sket badan dia sambil senget2 mulut dia.

Masa ni dia kekalkan position dia. Agaknya masa ni puas kot dia minum. :)

Masa ni dia dah start dah nak tukar position lain. Agaknya dia tak puas agaknya minum air tu.

Ha kau...Last sekali dia menonggeng..baru puas agaknya..terasa nikmat minuman tu..Takdelah kami biarkan adik minum sambil menonggeng lama2. Agak2lah kan. Aku amik pic ni pun senyap2.he he he. K Ketemu lagi..Bye




8 comments:

Mama-Danish & Sarah said...

berianya dia minum air tu, sampai tertonggeng ya....hahaha... kalau kasik segelas lagi ni, mau sampai tergolek adik ni...

Softtouch [Hanim] said...

Mama danish : ha tulah pasal he he he

mama idzareef said...

hahaha..ye la gelas tu tinggi straw lak panjang..pandai dia cr akal nk minum ngan selesa...

Softtouch [Hanim] said...

mama idzareef : tulah pasal. orang tolong dia xnak kan..tulah sampai tertonggeng2 tu

IxoR@ said...

Hahahahha...adik belum cukup tinggi!

Gelihati la tgk gelagatnya....

Softtouch [Hanim] said...

ixora : tapi kdg2 geram jugak hati ni tgk gelagat dia

Asu said...

hehe..comelnya..geram je tgok anak muza ni.Creative n versatile...

Softtouch [Hanim] said...

Asu : Dia tak sampai. Cawan dia kan tiggi,straw pun same..