Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Wednesday, June 3, 2009

Adik

Tak tau nak letak title N3 ape. Minggu lepas bawak adik main kat tempat main2 game tu. Tak dapat bawak adik pegi taman outdoor, indoor pun jadilah yer dik. Playland ke ape namanyer. Sebab beli barang dapur sekali kat Giant Kota Damansara. So abah dia lah yang layan kan. Ibu kene duk luar jaga troli sebab troli tak boleh bawak masuk. Dapat snap sket jer sebab takut barang kat troli kene curi.he he he. Nak suh abah dia snap kan, takdenya.Malu katanya. K layan pic yer .
Masa ni main car racing tu. Macam tau main. Dia usik sekejap pas tu dia tarik abah dia ajak main lain.

Ni tak tau ape namanye.

Itu saje aku sempat snap. Yelah takut ooo tinggalkan troli lama2. Nanti abis barang I. :). Aku tengok abah dia layan pun macam kesian. Sekejap pegi sana sekejap pegi situ. Ate macam mana nak tolong ibu dia snapkan pic adik..Sory quality pic kurang memuaskan. Ade aku zoom tulah jadi tak cantik. Pakai hp jer. Kata hp murah kan. K Ketemu lagi BYE










7 comments:

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

anak-anak akak kalu nampak tempat cam gini, jangan arap nak balik, mahulah bercinta duk nunggu depa main

mama idzareef said...

danish gud boy la main kejap2 aje..idzareef plak selagi tak abes 10 hengget beli token2 tuh jgn harap nak balik..huhu..

Farasela said...

adik x nangis ke biler nk kuar dr playland tu?kalu zafrie yg sethn tu pon, dah pandai ngamuk2 x nk blk...hehehe...bebudak...layan kan aje...

Softtouch [Hanim] said...

crazybeautiful, mama idzareef & farasela : maunye tak nangis..abah dia kene dukung bawak dia lari. haah kan kita tak cite pun yg dia ngamuk bila ajak balik..he he he

Jasfyra said...

budak2 mmg suka main tempat camni kan..makpak dia la pening pala nk layan..hahaha

☆ lieya latif ☆ said...

hah same la cam mia n mija kalo gi JJ sah2 die akan ckp nak gi main menan...ces, die ingat plak kat situ ade tempat main2 nieh hihihi....kpak gak duit kene beli token tuh he he he.....

nampak muke danish hepi....excited betul die hah

Softtouch [Hanim] said...

Jasfyra & Lieya : Haah diorg akan igt. siap tau lg kat mana tempatnya.Hafal...