Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Friday, May 29, 2009

Tuisyen

Ala senang cite aku sekarang dah jadi cikgu tuisyen sekarang. Cikgu tuisyen di sebuah pusat tuisyen di Bandar Baru Sungai Buloh. Cikgu BM lah. Untuk pelajar Darjah 2, 3 & 4. Dah 2 bulan aku mengaja situ. Setiap ari Ahad dari jam 9 pagi ke 12 tgh hari.

Sebenarnya kan aku minat sangat jadi cikgu tau. Dari masa sekolah. Tapi tak de rezeki nak sambung di bidang perguruan. Sedih tau. Dah jadi cikgu tuisyen sekarang syukur sangat. Ada satu hari tu nampak iklan dia tampal kat tiang berhampiran pusat tuisyen tu, cubelah nasib n alhamdulillah diterima. Adik abah jaga.he he he. Asben aku pun izinkan. Yelah kang dia tak kasi mau bini dia lancarkan serangan..kah kah kah. ' Dia kata jangan nak komplen ape2 yer. Kalu tak boleh handle, tak payah nak mengaja2 lagi.' Tapi setakat ni alhamdulillah lah. WALAUPUN kadang2 macam malas tapi bila dah jumpa budak2 tu jadi hepy sangat. Tetiba lupa pasal penat tu. BETUL! So layan pic yer.

Ni Darjah 3

Ni Darjah 2

Ni Darjah 4

Setiap kelas memang tak ramai. Tak lebih 10 orang. Cume darjah 4 dalam 11 orang jer.Memang dia limit satu kelas tak melebihi 15 orang.

Jangan tertipu yer tengok gambar2 ni. Masa ni ade test. Tapi tetap bising ok. Diorang ni tak takut ngan aku. Sampai pengetua tu selalu masik kelas aku n warning diorang. Aku tak bape suka sangat garang2 ni. Aku nak diorang enjoy bila masuk kelas aku. Tapi Pengetua kata nanti diorang tak respect aku. Entahlah. Yang penting aku sangat enjoy mengaja disini.

K Ketemu lagi.Bye

5 comments:

IxoR@ said...

wah...hanim ada bakat mengajar.

ixora tak de la...sy sgt panas orangnya...tak boleh sabar...

Softtouch [Hanim] said...

ixora : sy pun boleh tahan jgk panasnya. Tapi ngan org lain x lah panas sgt..he he he

Anonymous said...

Hey I'd love to thank you for such a great made site!
Just thought this would be a perfect way to make my first post!

Sincerely,
Laurence Todd
if you're ever bored check out my site!
[url=http://www.partyopedia.com/articles/golf-party-supplies.html]golf Party Supplies[/url].

Anonymous said...

[url=http://kfarbair.com][img]http://www.kfarbair.com/_images/logo.png[/img][/url]

בית מלון [url=http://www.kfarbair.com]כפר בעיר[/url] - אינטימיות, [url=http://kfarbair.com/services.html]שקט[/url] . אנחנו מספקים שירותי אירוח מיוחדים גם יש במקום שירות חדרים הכולל [url=http://www.kfarbair.com/eng/index.html]אחרוחות רומנטיות[/url] במחירים מפתיעים אשר מוגשות ישירות לחדרכם!

לפרטים נוספים נא גשו לעמוד המלון - [url=http://kfarbair.com]כפר בעיר[/url] [url=http://www.kfarbair.com/contact.html][img]http://www.kfarbair.com/_images/apixel.gif[/img][/url]

Anonymous said...

Hello. My wife and I bought our house about 6 months ago. It was a foreclosure and we were able to get a great deal on it. We also took advantage of the 8K tax credit so that definitely helped. We did an extensive remodeling job and now I want to refinance to cut the term to a 20 or 15 year loan. Does anyone know any good sites for mortgage information? Thanks!

Mike