Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Thursday, May 14, 2009

TAG

Ditag oleh FARA
1) GUNA HP APA? ( Gambar Skali )
Guna Hp Nokia 6280 sajork

2) GUNA KETE / MOTOR APA? ( Kalu ada gambar lg bagus ) Kelisa 1.0 Ezi. Masih setia menggunakannya sejak zaman blaja di Uitm. Sangatlah berjasa kete ini nak2 masa kat Uitm dulu..

3) GUNA WALLET RUPA CAMNA? ( nk gmbar gak le.... )

4) GUNA APA UPDATE BLOG?( Listkan sumer alatan update blog & gambarnyer ye... )
Haruslah guna computer n line internet. Yang penting opis punyer.. :)

5) GUNA JAM TGN APA?
Tak guna jam tangan, guna jam dinding jer. Belikan satu boleh?

Nak Tag :
Ixora yang comel
Mummy Arissa & Dina yang Vogue
Kak Erni [Tokei Manik]

p/s : Kalu taknak buat tak pe.



5 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

ini dinamekan tag harta bende hehehheheh....mcm2 jenis bende or hal org leh buat tagged kan heheheh

amboi2 berselera lieya tgk lauk ayam sambal tu....tapi bile teringatkan ulser lieya terus rase pedih heheheheheh.....lieya pun suke ayam masak sambal.....nyum nyum

IxoR@ said...

Alamak...

Assignment lagi...tp tak pe. Terima Kasih kerana mengetag! :D

Tgu bila free ya...adoi bertambah lg assignment ixora!

Softtouch [Hanim] said...

lieya : haah mcm2 diorg buat kalu tag2 ni..ulser?xpe,bila dah elok balun kaw2 punya tau

Ixora : tak pe kalu ixora xde masa xyahlah buat tag ok

Redbloodsnow said...

Ooo...hanim drive kelisa rupernyer. ailikeee kelisa taw. tp nape lah ek perodua stopkan pengeluaran kelisa :( x besttt ler...sobsobsob

Softtouch [Hanim] said...

Princess Red : tau la plak kelisa dah stop pengeluaran dia..kete lama zie..dah 7 tahu sy pakai pun..