Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Saturday, May 9, 2009

Mother's Day Contest

Ini Sticky Mode yer..Sila Scroll Bawah Untuk N3 Terbaru...TQ

Ibu-Ibu sekalian sila amik perhatian [bukan ibu pun boleh jugak]. Macam ni...aku nak bagi tau ada contest untuk hari ibu DISINI..

The prizes are:
-Grand Prize Winner x 1
-1 AliceWonders bag of your choice (YES, you can pick ANY available bag!), and
-1 PurseHook with velvet pouch worth RM20 each

Consolation Prizes x 10
-1 PurseHook with velvet pouch worth RM20 each

LANGKAH-LANGKAH NYA:
-Pergi ke Web Site ini AliceWonders.com and pilihlah beg mana yang ibu-ibu berminat.

- Lepas tu tinggalkan comment di page ini.Contoh terdapat disini [Sila Klik Yer] dengan melengkapkan slogan ini Me needs a new bag for Mother’s Day because …....

Lepas dah tulis slogan letakkan link bag yang ibu2 berkenan ok..
Senangkan...ibu2 mesti rambang mata lah tengok beg2 itu..stylo2...tak percaya? klik Sini AliceWonders.com.

Tapikan aku berkenan yang ini ...

Cantik ...Menarik, tertarik kan....

Terms & Condition [ tak dapat nak translate,minta maaplah yer]
  • This contest is opened to Malaysian only.
  • Contest starts from 1st May and ends on 9th May 09.
  • By participating, you expressly consent for your particulars to be posted on MomBloggersPlanet.com and AliceWonders.com
  • AliceWonders.com will select the winners and handle the prizes delivery.
  • Judge’s decision is final and no correspondence will be entered into.
  • Winners will be announced on MomBloggersPlanet.com and also will be contacted via email.
  • MomBloggersPlanet.com and AliceWonders.com reserves the rights to change, amend, delete or add on to these Terms and Conditions without prior notice to you and shall become effective on such date as determine by us. You agree to be bound by such amendments.
  • MomBloggersPlanet.com and Alice Wonders.com reserves the right to cancel the contest at any stage, if deemed necessary in our opinion, and if circumstances arise outside of our control

Senangkan ibu-ibu.Kalu nak tau lebih lanjut pagi jer kat Website seperti di atas ok..Gud Luck..

1 comment:

Mr Lee said...

Enjoy your blog.So kind.Good luck!
We hope that we will have the opportunity to make friends with you.
We invite you to come to our blog. You are welcome any time.

http://www.china-cutter.blogspot.com/