TQ coz sudi menjengah blog ni..



Friday, May 8, 2009

***Happy Mother's Day***

MOTHER' DAY menjelma lagi [10 Mei ]......hari yang ditunggu oleh semua ibu2 didunia termasuklah aku....sangat bangga ok jadi ibu ni...bukan senang nak jadi ibu....baru lah aku rase sekarang macam mana jadi ibu ni...dulu belum jadi ibu kita sambut mother's day untuk ibu kita n sekarang kita pula di sambut....n OF COURSE lah kita sekarang harus celebrate jugak untuk ibu kita...kalu tepon n wish jer pun dah ok dah..jangan lupa MAK MERTUA ANDA.. [peringatan untuk aku jugak tau]

SO IBU-IBU SEKALIAN ENJOY UR DAY.....

5 comments:

lieya said...

erm betul....jgn wish kat mak sendiri ajek tapi mak mertue dilupakan he he he..sama2 laa kite beringat kan

**happy mother's day**

Softtouch [Hanim] said...

lieya..tq yer...

nieda said...

heppy mother day...Jadi ibu terbaik untuk anak2 kita kan...go mummmy...

IxoR@ said...

utk hanim,

selamat hari ibu....

:D

Softtouch [Hanim] said...

nieda & ixora : TQ TQ