Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Friday, April 24, 2009

Saja-saja

Kepada kawan-kawan yang cuti esok..Hepy Weekend n sape2 yang keje esok [aku ler hu hu hu] Hepy Working..N esok jugak ada benda yang bagi aku sangat besar berlaku..Nantikan [kalu rajin lah n kalu tak segan] N3 itu..InsyaAllah...aku tak janji tau.Tapi sebenarnya bukan gempak pun..Tapi ia bermakna bagi aku n family...K..Ketemu lagi yer....tq

No comments: